Snickare Bengtsfors

Välkommen till DiLu Byggtjänst AB -din lokala snickare! Vi hjälper dig hela vägen från start till mål. Allt från fönsterbyten till att resa nyckelfärdiga nybyggnationer. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert

Snickare i Bengtsfors | DiLu Byggtjänst AB

DiLu Byggtjänst AB

Vi hjälper dig hela vägen från start till mål.  Allt från fönsterbyten till att resa nyckelfärdiga nybyggnationer. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert

 

DiLu Byggtjänst AB – din snickare i Värmland & Dalsland, eller där ni behöver hjälp.

Vi välkomnar nya och befintliga kunder till nya året 2019. Nyhet från detta året, är vår nya leverantör av kompletta fönster och dörrlösningar, Nordiska Fönster, som är en av Sveriges större aktörer på marknaden. Våra snickare utför de flesta typer av snickeri, bygg- och monteringsjobb, i hela Värmland och Åmål/Dalsland med omnejd. Allt från fönsterbyten till att resa nyckelfärdiga nybyggnationer.

 

Snickare med hjärta

Vi är ett ärligt, seriöst byggföretag med fokus på kundens önskemål och förutsättningar. Vi vill att kunden ska kunna lämna över sitt projekt till oss med lugn hand och känna att vi har en förståelse för deras önskemål och förutsättningar.

 

Byggfirma med bredd

Nybyggnad, tillbyggnad eller kanske ombyggnad? Gå gärna in och titta på våra referensobjekt så ser du ett axplock av de jobb vi utfört de senaste åren. Du är naturligtvis välkommen att be om referenser så kopplar vi dig samman med en kund där vi utfört ett liknande arbete. Snickeri i Karlstad, husresning i Tösse eller fönsterbyte i Åmål? Vad du än funderar på är det självklart att du ska höra av dig till oss!

 

Telefon  0532- 204 50

Mobil  076 - 109 44 36

E-post  dicklund@telia.com

Skoghemsvägen 1 • 66298 Tösse

 

 

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information